RH Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Szukając zdjęć w archiwum,znalazłem zapomniane fotki Meserka ,Ktorego niestety już nie ma(przyznam się bez bicia że dużo modelików poszlo do ludzi :( a myślę że warto go pokazać bo szczerze mówiąc większą satysfakcje daje mi same tworzenie niż składowanie tego na półkach .zresztą wszystko by i tak się nie pomieściło .A tak to skleje zrobie fotki i mam wspomnienie No ale wracając do modelu jest to Me 110 z Revella (ex Mnogram) w skali 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubA94 Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Co tu dużo mówić, piękna 110-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
footribe Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Super, a takie pytanie: Na jaki kolor jest pomalowany samolot, chodzi mi ten od spodu?? Ja tez mam meserka i jak go pomaluje na taki kolor jak Ty pomalowałeś tylko zamisat ciemnego szarego dam zielony to bedzie ladnie wygladał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRh_positive Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Model jak poprzednie super, tylko jakos mi nie teges bez tej choinki w tle (przyzwyczailem sie do niej). Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Witam ten jasny niebieski na spodzie (używam Vallejo) to Pale Greyblue nr. 153 A ja ma pytanie jakie są to kolory na goże Messerka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 26 Marca 2009 Autor Share Napisano 26 Marca 2009 Witam ten jasny niebieski na spodzie (używam Vallejo) to Pale Greyblue nr. 153 A ja ma pytanie jakie są to kolory na goże Messerka ? Moze odpisze ogolne na pytanka o malowanie. A więc spod to RLM65 góra to RLM 74 i RLM 75 czyli dwa odcienie szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi