Sebaar Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Tego typu okrętu nie trzeba chyba nikomu przedstawiać. W pudle znajdziemy ramkę z częściami + podstawkę, zestaw umożliwia wykonania słynnej "VII" w jednym z 6 wariantów, natomiast kalkomania pozwala na wykonanie jednego z 24 U-Bootów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 prorok jakiś czy co? właśnie dziś sobie myślałem iż jakiś czas temu ktoś obiecywał in-boxy Flagmana a tu proszę - wchodzę i jest ten model posiada nr katalogowy 235006 a w sprzedaży jest także drugi zestaw 235003 German U-boat type VII C/41; trzeciego 235022 German U-boat type VII C special version jeszcze nie widziałem w naszych sklepach choć Flagman podaje iż już jest sprzedawany szkoda, że póki co nie ma do nich żadnych dodatków (a przynajmniej nic o takowych nie wiem ) Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi