HeavyMisiek Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Witam wszystkich Forumowiczów ! Problem dotyczy zrobienia we własnym zakresie pasów do foteli lotniczych w skali 1/72. Taki element znacznie podnosi wygląd modelu a nie do wszystkich są produkowane fototrawionki lub są zwyczajnie za drogie Jeśli któryś z kolegów forumowiczów ma na to patent to będę wdzięczny za uchylenie tajemnicy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Witaj Słyszałem kiedyś coś o wykorzystaniu taśmy tamiya ale nic więcej nie powiem bo tego nie robiłem (przejrzyj relacje kolegi tornado i jego mustanga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoValus Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Ten link powinien pomóc:) http://www.promodeller.com/how-to-scratch-build-seat-belt/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeavyMisiek Napisano 22 Marca 2009 Autor Share Napisano 22 Marca 2009 No fantastico To chyba to czego szukałem Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi