Czaro.3 Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Cześć chcem kupić model plastikowy do sklejenia,ale zabardzo nie orjentuje się we wszystkim.Podam wam link z modelem który chcem kupić.A póżniej z tuningować. http://allegro.pl/item592051701_bmw_e34_m5_gtw_wing_firmy_fujimi_bcm_nowy.html Udzielcie mi pare porad albo chociaż dajcie jakiś link na temat tego co napisze.Jak mam składać model pierw mam go całego sklejić i póżniej pomalować czy każdą część oddzielnie? Jak malować pierw podkład czy odrazu farba[od podstaw]? i czym aerografem czy pędzlem?czy jak zakupie ten model to bedzie napisane jak mam pomalować daną część czy nie? Jakim klejem klejić? Z góry dzięki. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Morzem zechcij kupidź słownig bo marz proplemy s pisowniom A do tego użyj funkcji "Szukaj" a dowiesz sie wszystkiego co chcesz wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Już wiele razy na forum był obgadywany temat tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 viewtopic.php?t=5740 Tu masz o składaniu modeli viewtopic.php?t=5871 A tu o aerografach. Aha, przejrzyj parę watków warsztatowych i sam sobie odpowiedz w kwestii podkładu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Na jaki kij ci 2 takie same tematy ?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Co do malowania, to najlepiej poszukaj sobie w necie jak najwięcej zdjęć oryginału, wtedy będziesz wiedział dokładnie co i jak pomalować. Do malowania modeli samochodów najlepiej nadaje sie aerograf, ewentualnie możesz malowac sprayami, pędzelkiem tylko drobne detale. Na temat farb i podkładów jest już na forum napisane kilka wątków, także przeglądnij sobie tematy z budowy modeli, a na pewno znajdziesz sporo potrzebnych Tobie wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czaro.3 Napisano 27 Marca 2009 Autor Share Napisano 27 Marca 2009 dzięki Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi