reggy Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Witajcie! Zacząłem w wakacje, potem model na pół roku wylądował w pudle, teraz dokończyłem. Skrótowy warsztat: viewtopic.php?t=9459&highlight=panzer No i galeryjka: Poniżej miniatury w dość dużej rozdzielczości (ocierającej się o 1600px szerokości). Co prawda dość lekkie (~200 KB), ale jak ktoś woli mniejsze rozdzielczości to tu album: http://picasaweb.google.pl/piotrreddig/PanzerIITamiya35# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Normalnie palce mnie rozbolą od pisania Model jak zwykle bardzo ładnie wykonany , lecz myślę iż można mu było trochę porozjaśniać niektóre powierzchnie , mam na myśli suchy pędzel lub punktowe jasne filtry. Ale to tak jak wcześniej takie moje "przecież do czegoś trzeba się czepić" Model ładny i ludek też. Pozdrawiam Mirek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 A no, parę ostatnich modeli mi za ciemnych wyszła... Będę teraz brał większą poprawkę na ciemnienie... Dzięki za komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Powiedz mi proszę jak robisz te plamy na płycie nad silnikiem? Brakuje mi takiego klimatu na moim BMP Oby udało mi się chociaż podobnie figurki wykonać co Ty tego czołgistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 lecz myślę iż można mu było trochę porozjaśniać niektóre powierzchnie nie !nie! nic nie! wszystko bardzo dobrze, tak jak powinno być , ale dlaczego te i zdjęcia jagdtigera i panzer IV DAK wyszły takie ponure i szare?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 ale dlaczego te i zdjęcia jagdtigera i panzer IV DAK wyszły takie ponure i szare?? Bo mam bardzo żywo-barwny monitor i u mnie są git Ale okej, będę patrzył na przyszłość u kolegi na lapku jak wyglądają. Powiedz mi proszę jak robisz te plamy na płycie nad silnikiem? Mieszanka jak na washa, moczysz pędzel i jakby strzepujesz z niego farbę jak popiół. Najlepiej wygląda na pigmentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi