okonek Napisano 26 Stycznia 2006 Share Napisano 26 Stycznia 2006 Mam go juz chyba od miesiaca i pomyslalem sobie aby Wam pokazac . Kupilem go zaraz jak sie ukazal . Nie bede wiele pisal bo wszystko widac na fotkach. Nie robilem zblizen bo detale widac na stronie Revella : http://www.revell.de/typo3/de/produkte/modellbau/hermann_marwede_dgzrs/index.html Sam dodam tylko, ze pudlo wielkie jak ....... Porownywalne z B-1 w 48-ce z tej samej firmy. Czesci w groma i troche, dokladnie odlane i bez nadlewek. Po dokladnym oblukaniu moge sie tylko przyczepic do odwzorowania reflektorow na nadbudowce oraz do braku jej wyposazenia . Dziwi mnie, ze Revell to pominol, pomimo ze przez okna wszystko widac . Wykonanie jej od podstaw nie powinno sprawic problemu. Fotek w sieci pod dostatkiem ale moze ktos pokusi sie o wykonanie czesci zywicznych. Przy dlugosci kadluba 64 cm warto pomyslec o RC I jeszcze takie dwie z wszystkim Cena modelu w niemczech - 39.99 € PS. Komorki nie ma w zestawie. Polozylem dla zobrazowania wielkosci modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 27 Stycznia 2006 Share Napisano 27 Stycznia 2006 Zazdroszczę Ci! Masz jakiś pomysł na tę motorówkę? Znaczy się gdzie ją umieścisz? Może w trakcie opuszczania na wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempest Napisano 4 Marca 2006 Share Napisano 4 Marca 2006 Czy relingi zawarte w zestawie nadają się do wykorzystania czy też są może zbyt grube i wskazane byłoby zrobienie ich od podstaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 12 Marca 2006 Autor Share Napisano 12 Marca 2006 Masz jakiś pomysł na tę motorówkę? Znaczy się gdzie ją umieścisz? Może w trakcie opuszczania na wodę? Eeeee no nie pozostanie w swoim doku Czy relingi zawarte w zestawie nadają się do wykorzystania czy też są może zbyt grube i wskazane byłoby zrobienie ich od podstaw? Relingi z zestawu jak dla tej skali sa najbardziej OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Marca 2006 Share Napisano 13 Marca 2006 Kiedy będziesz sklejał to pływadełko Widziałem wczoraj ten model w Ostrowie Wlkp. Karton rzeczywiście jest ogromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 18 Marca 2006 Autor Share Napisano 18 Marca 2006 Hmmm.... no wlasnie sie zastanawiam. Model wprawdzie kupilem dla kogos ale do czasu przekazania zdobede dla tej osoby drugi. No kurna nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi