young Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 I kolejny update (to są cały czas te same fotki), ciekawe ile tym razem potrzyma https://hotfile.com/dl/164678969/0b1773d/C130E.zip.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Witam. Przedstawiam dzisiejszy efekt wyjazdu na Okęcie. Podczas drogi na horyzoncie dostrzegłem "ciemne" coś, z początku myślałem ,ze to Casa ale gdy samolot się zbliżał rozpoznałem w nim Herka. Oto zdjęcia ze startu w drogę powrotną z Okęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 24 Listopada 2013 Share Napisano 24 Listopada 2013 Oby to był ostatni raz (choć poprzedni link przypadkowo sam skasowałem): C-130E Walkaround polskiego C-130E zrobiony podczas święta 3 Skrzydła Lotnictwa Transportowego w Powidzu 1 czerwca 2009. Jest tu prawie wszystko co można było sfotografować u Herka - ładownia, kokpit, detale zewnętrzne. 250 zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi