punio Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 No felgi pasują tylko chromowane by mogły być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 TomaszDudek jak Ci się nie chce to nie sklejaj... Proste. Poczekaj aż Ci się zachce. Jak nie pomalujesz podkładem to wystatczy jedno małe puknięcie i farba z ramy będzie Ci pięknie odpryskiwać . Wiem, bo popełniłem ten błąd przy TurboStarze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Bilonzo No wiem ale rama będzie chyba pomalowana sidoluksem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Bilonzo No wiem ale rama będzie chyba pomalowana sidoluksem . Mimo wszystko farba może odpryskiwać. Lepiej wydać pare groszy na podkład i mieć świety spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi