peter Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam, Skończyłem i z efektu nie jestem zadowolony, do lakierowania wszystko było ok ale po już wszystko się posypało. Zdjęć lepszych nie dam rady zrobić przed zakończeniem konkursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Nie jest tak źle Mi się podoba. Jak się patrzę na Twoje kukiełki to się wstydzę własne pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Hmmm... Mogę się przyczepić do kół, bo sprawiają wrażenie lewitujących. Frycki nie są takie złe, tylko się świecą. Nie masz się czego wstydzić. Fajno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Dzięki za opinie, następny będzie lepszy. Jak zwykle u mnie tłumy PS Chciałbym wszystkim podziękować za pomoc w warsztacie A szczegolnie pomocni w tym projekcie byli: Jakub Ślęczka (pomoc merytoryczna) i stroju (gąski od Dragona) Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Peter: Mało Stalingradu w tym Stalingradzie. Stalingrad to dla mnie fabryki, zryta wybuchami ziemia, konstrukcje stalowe, zasieki, wykopy itp. Sam planuje taka tematyke na moja dioramke z Panzer IV. I chce zeby byla wlasnie taka charakterystyczna. Ale nie poddawaj sie WALCZ dalej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam; Więc tak, podstawka bardzo ładnie wykonana choć tak jak wcześniej czak45 napisał mało czuć tej atmosfery Stalingradu. Co do figurek to tak, kolor mundurów mi się bardzo podoba, skórę na dłoniach i twarzy w niektórych miejscach Mogłeś odrobine wyjaśnić, no i się świecą, może to wina zdjęć , kończąc za figurasy . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Zdjęć wina Co do ruin to na początku miała to być ulica w mieście ale plan zdechł ze względu na złośliwość rzeczy martwych i zrobiłem taką aleje na placu fabryki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Widzę że uporałeś się w końcu z gąskami... Mogę sobie wyobrazić ile razy sklejając i piłując ogniwka, przeklinałeś moje imię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Mogę sobie wyobrazić ile razy sklejając i piłując ogniwka, przeklinałeś moje imię... Przestałem liczyć po 1000 A tak przeglądając sobie ModelFan w którym był model Michała Tafila (Nashorn ?) którego wykonał mając dokładnie tyle lat co ja, stwierdzam że mój model mi się bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2009 I na zakończenie Model podlega ocenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi