tomek14147 Napisano 2 Kwietnia 2009 Napisano 2 Kwietnia 2009 Oto mały on-box mojego ostatniego zakupu. Wypraski samego modelu: Tą wypraskę otrzymujemy dwa razy: Gąski i fototrawionki: Kalki. Dragon dał nam możliwość poskładania samemu tablicy rejestracyjnej: Działo składa się z dwóch małych ramek: Cytuj
Kacperek315 Napisano 2 Kwietnia 2009 Napisano 2 Kwietnia 2009 Wydaje się ciekawy model. Tylko te koła, aż zdziwiłem się, że są zrobione razem, a nie oddzielnie jak w modelach innych firm. Cytuj
tomek14147 Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Napisano 2 Kwietnia 2009 Fakt te koła są połączone, ale na nie wchodzi jeszcze jeden rząd kól. Podobnie Dragon rozwiązał to niektórych swoich Tygrysach I w 1/72. Cytuj
Ananas24 Napisano 3 Kwietnia 2009 Napisano 3 Kwietnia 2009 Nie polecam tylko ze względu na ubogie kalki i wysoką cenę . Poważnien a zachodzie zaczyna się bojkot Dragona ze względu na astronomiczne ceny w twardych walutach (na szczęście SdKfz 251 nie podwyższyli, jeszcze). Kalki w postaci paru krzyży to żenua.fr http://www.onthewaymodels.com/reviews/Dragon/Dragon_SdKfz251_series.htm - polecam ten artykuł, analiza wszystkich SdKfz 251 Dragona. Cytuj
tomek14147 Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Napisano 3 Kwietnia 2009 Fakt ostatnio Dragonz tymi cenami przesadza - za cenę nowego PZ IV F1 mogę kupić Tamkę w 1/48. Co do samego modelu, to wyrbałem go ze względu na samo działo, bo było na półce kilka innych hanomagów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi