Drak Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2009 dałem kolor bazowy pierwsza warstwa(może tego nie widać przez flesz ale to stary poczciwy niemiecki dark yellow. Jaki można dać drugi kolor bo nie mam żadnych pomysłów? proszę o sugestie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Noo, ładnie, czekam aż będzie więcej kolorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2009 to powiedz jeszcze jakich :P bo ja nie mam pomysłu... z tego co znalazłem w swoich farbach to może być: earth red- MM 4707 panzer schokladnbraun- MM 4797 Panzer Olivgrun- MM 4798 German Fieldgrey WWII- vallejo 70830 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 panzer schokladnbraun- MM 4797Panzer Olivgrun- MM 4798 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2009 jak tygrysa? :P myślałem nad takimi liniami malowanymi na jeden kolor raczej :P w przybliżeniu kształt linii taki http://lh4.ggpht.com/_HqCYZadB3y8/Sd5RUT5Ic9I/AAAAAAAAAtw/tIJuBiseD_0/s800/spi3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Schokoladenbraun w zupełnośći wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 22 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2009 myślisz? może jeszcze jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 camo po głębszych przemyśleniach- zdecydowałem się na German Fieldgrey WWII- vallejo 70830 wydaję mi się że będzie się dobrze komponować albo na earth red- MM 4707 co lepsze? proszę pomóżcie, nie mogę się zdecydować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Machnij na dunkelgelb i pasy schokoladenbraun, tak chyba będzie najlepiej ;) Szary tak jakoś... no sam nie wiem, ale mi nie podchodzi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Machnij na dunkelgelb i pasy schokoladenbraun Zgadzam się, bo szarość to nuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 3 Maja 2009 Autor Share Napisano 3 Maja 2009 już dałem fotki jutro. zbyt rozcieńczyłem farbę i wałki patafixa nic nie dały, jedynie powstrzymały żeby farba sięnie rozpłynęła za daleko przez co mam schodni ale nie widoczne zbytnio. Zabieram się za narzędzia, reflektor i figurantów, później wykończenie no i podstawka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi