peter Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Marek Michalski staraj się pisać dokładniej bo Twoje posty czyta się, co najmniej, ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Bo i ciężki jestem. Sory za błędy , brak wprawy w pisaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norick Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Wreszcie LWP Ładne. Wracając do olimpijki...( nie mam w tej chwili pod reką przepisów ubiorczych) ale zdaje się ze dopuszczano noszenie na nich baretek. Zwróćcie uwagę na co innego, kolega w olimpijce trzyma swoja kobietę pod reke REGULAMINOWO! czyli z lewej strony a nie jak się zwyczajowo przyjęło z prawej Brawo za temat i wykonanie choc parę mankamentów jest(wspomniane salutowanie czy choćby pas szeregowego). Dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Faktycznie, nie zwróciłem na to uwagi, pas oficerski miał inną sprzączkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 mroko94dzieki za odpowiedz bo autor chyba przeoczyl pytanie.nie mialem pojecia ze jest taki zestaw dragona,jak widac rowniez nie do kupienia jak i dwojka bodek66 jak wykonales znaki priorytetu drogowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 10 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Bardzo prosto, dziurkaczem do segrgatorów wyciąłem w cienkim plastiku kółka, a reszta to kalkomania ze zbędnych kalek. Sa-9 Gaskin jest dostępny, zakupu dokonałem w grudniu ubiegłego roku w sklepie modelarskim "Phantom" w Krakowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi