peter Napisano 9 Kwietnia 2009 Napisano 9 Kwietnia 2009 Marek Michalski staraj się pisać dokładniej bo Twoje posty czyta się, co najmniej, ciężko Cytuj
Marek Michalski Napisano 9 Kwietnia 2009 Napisano 9 Kwietnia 2009 Bo i ciężki jestem. Sory za błędy , brak wprawy w pisaniu. Cytuj
norick Napisano 9 Kwietnia 2009 Napisano 9 Kwietnia 2009 Wreszcie LWP Ładne. Wracając do olimpijki...( nie mam w tej chwili pod reką przepisów ubiorczych) ale zdaje się ze dopuszczano noszenie na nich baretek. Zwróćcie uwagę na co innego, kolega w olimpijce trzyma swoja kobietę pod reke REGULAMINOWO! czyli z lewej strony a nie jak się zwyczajowo przyjęło z prawej Brawo za temat i wykonanie choc parę mankamentów jest(wspomniane salutowanie czy choćby pas szeregowego). Dla mnie super Cytuj
bodek66 Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Napisano 9 Kwietnia 2009 Faktycznie, nie zwróciłem na to uwagi, pas oficerski miał inną sprzączkę. Pozdrawiam Cytuj
dweler Napisano 9 Kwietnia 2009 Napisano 9 Kwietnia 2009 mroko94dzieki za odpowiedz bo autor chyba przeoczyl pytanie.nie mialem pojecia ze jest taki zestaw dragona,jak widac rowniez nie do kupienia jak i dwojka bodek66 jak wykonales znaki priorytetu drogowego? Cytuj
bodek66 Napisano 10 Kwietnia 2009 Autor Napisano 10 Kwietnia 2009 Bardzo prosto, dziurkaczem do segrgatorów wyciąłem w cienkim plastiku kółka, a reszta to kalkomania ze zbędnych kalek. Sa-9 Gaskin jest dostępny, zakupu dokonałem w grudniu ubiegłego roku w sklepie modelarskim "Phantom" w Krakowie. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi