kozi84 Napisano 25 Marca 2007 Autor Share Napisano 25 Marca 2007 mała aktualizacja jak nanieść mam kalkomanie tzn te pasy aby prosto bylo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 29 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2007 Prawie ukończony model, zostaly drobne duparele. Jak dorwe cyfrówke wstawie lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Faktycznie przydały by się lepsze i większe fotki, a Fordzik coraz fajniej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 genialny model mam pytanko ile kosztował???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 2 Września 2007 Autor Share Napisano 2 Września 2007 genialny model mam pytanko ile kosztował???? Nie pamiętam juz za dokładnie, model kupiony juz jakiś czas temu za około 100 lub 110zł z przesyłką. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi