D A W I D Napisano 15 Listopada 2009 Napisano 15 Listopada 2009 Śliczny Też myślę skromnie o A-7 Ale USAF... lub Greckim Cytuj
jajen Napisano 15 Listopada 2009 Autor Napisano 15 Listopada 2009 Model kosmiczny Zakochałem się... jak i gdzie dostac taki fajny kokpit? Corsair II już pocztą idze do mnie, blaszki też... a żywicznych cześci nigdzie niema :( Kokpit i inne dodatki dostaniesz w sklepie Martola albo bezposrednio w Eduard Polska. Dzieki za pozytywna ocene modelu. Cytuj
rvlt_n616 Napisano 15 Listopada 2009 Napisano 15 Listopada 2009 Dzięki wielkie xD Teraz nasuwa się pytanie którym powinienem się martwic prędzej.... Czy Corsair2(1/48) Revella będzie taki jak Hasegawy? Przepak? Porównywalna jakośc? Czy może kicha do której niema znaczenia co się włoży to itak niebedzie pasowac i fajnie wyglądac? Cytuj
Dops01 Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 Piekny model. Gratuluję. Pozdrawiam. Dops01. Cytuj
rvlt_n616 Napisano 27 Listopada 2009 Napisano 27 Listopada 2009 jajen Z tego co zauważyłem to został Ci jeszcze jeden fotel pilota do a-7E... Chcesz go sprzedac? Chętnie kupie Cytuj
jajen Napisano 28 Listopada 2009 Autor Napisano 28 Listopada 2009 jajenZ tego co zauważyłem to został Ci jeszcze jeden fotel pilota do a-7E... Chcesz go sprzedac? Chętnie kupie Oj, nie :( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi