D A W I D Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Śliczny Też myślę skromnie o A-7 Ale USAF... lub Greckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajen Napisano 15 Listopada 2009 Autor Share Napisano 15 Listopada 2009 Model kosmiczny Zakochałem się... jak i gdzie dostac taki fajny kokpit? Corsair II już pocztą idze do mnie, blaszki też... a żywicznych cześci nigdzie niema :( Kokpit i inne dodatki dostaniesz w sklepie Martola albo bezposrednio w Eduard Polska. Dzieki za pozytywna ocene modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rvlt_n616 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Dzięki wielkie xD Teraz nasuwa się pytanie którym powinienem się martwic prędzej.... Czy Corsair2(1/48) Revella będzie taki jak Hasegawy? Przepak? Porównywalna jakośc? Czy może kicha do której niema znaczenia co się włoży to itak niebedzie pasowac i fajnie wyglądac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dops01 Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Piekny model. Gratuluję. Pozdrawiam. Dops01. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rvlt_n616 Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 jajen Z tego co zauważyłem to został Ci jeszcze jeden fotel pilota do a-7E... Chcesz go sprzedac? Chętnie kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajen Napisano 28 Listopada 2009 Autor Share Napisano 28 Listopada 2009 jajenZ tego co zauważyłem to został Ci jeszcze jeden fotel pilota do a-7E... Chcesz go sprzedac? Chętnie kupie Oj, nie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi