Przemo1CK Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Witam! Ostatnio dopadłem nową lokomotywę z Trumpetera, Postanowiłem ją pomalować nową paletą barw, którą powoli wprowadzam w swoim warsztacie. Jeśli chodzi o jakość modelu - "kaplica", sporo dużych elementów, przez co sklejanie się łatwo i szybko - niestety cena jest za wysoka jak na tę jakość... Pozdrawiam z "Jajem" Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Ładnie ci wyszła dobry pomysł ze zdjęciem i plakatem a nie myślałeś o jakiś figurantach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Lokomotywa fajnie wyszła w tym malowaniu, ogólnie Twoje wykonanie mi się podoba, lekkie brudzenie, nieliczne zacieki, tylko chyba podstawka robiona na szybko? Co do ceny to faktycznie trochę droga ale i tak tańsza niż br52 :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 fajna...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 12 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Figury hmmm, miałem fajnego "pana motorniczego", ale porządki robiłem świąteczne w warsztacie i się nie odnalazł Co do podstawki - towarzyszy mi od mojego pierwszego konkursu, na który się wybrałem, wtedy cud moich umiejętności heheh sentymencik mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 wszystko bardzo ładne, ale plakat z Führer'em jest zbędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Fajna lubię taką tematykę sam mam dwa wagoniki sklejone i kupę torów razem prawie metr jako podstawkę myślę o zakupie BR szkoda że rafałzarzucił swój temat z pociągiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Model bardzo łądnie się prezentuje, miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Fajny, też bym zrobił cosik takiego, gdyby było w 1:87... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Podoba mi się , ładnie pomalowana i fajnie pobrudzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Fajny sprzęcik, ale nie kumam czemu bocznych drzwi nie można zrobić w pozycji otwartej ? Na PMMS jest recenzja, trochę uproszczona ta lokomotywa jest. Bardzo fajny model. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokół Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 No lokomotywa fajna jeszcze do zestawu kupić Leopolda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 piekna,swietne kamo i brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 13 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2009 No lokomotywa fajna jeszcze do zestawu kupić Leopolda:) Myślałem nad tym i tak się stanie. Ale to już jak zrobię drugą lokomotywę tego typu, która już czeka na warsztacie... pozostaje tylko zakup Leopolda, tylko kiedy to zrobić, jak na warsztacie buduje 12 sztuk Panter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 buduje 12 sztuk Panter Smile naraz?to moze bys pokazal w warsztacie ta gromadke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 13 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Pewnie, że pokaże, tylko skończę dwa steyery 1500... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 O matko ty Przemek śpisz kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 16 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2009 O matko ty Przemek śpisz kiedyś. Pewnie, czasami nawet trzy godziny... Ja jestem "stworzeniem" nocnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi