SlawiekD Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam! Fiat G.55 1/48 (Special Hobby+Sky Models decal). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macotra21 Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 Moim zdaniem fajny model, fajne inne malowanie. jedyne zastrzezenie to oslona kabiny pilota, ale moze zdjecia troche przeklamuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Moim zdaniem fajny model, fajne inne malowanie. jedyne zastrzezenie to oslona kabiny pilota, ale moze zdjecia troche przeklamuja. Z kabinką mogłoby być lepiej. Ale generalnie fajny "pułkownik". Naprawdę miła odmiana po niemcolotach. Ogladałem z przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 gratulacje "Fotki Admina" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam, Bardzo fajny spaghetti-model, bardzo mi się podoba. Gratuluję i pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Nie siedzę akurat w "tych typach", ale mi się osobiście bardzo podoba w końcu jakaś odmiana, ciągle tylko Me Me i Meeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bathonuk Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Chcialem powiedziec, ze model zrobil na mnie duze wrazenie:D Nie lubie samolotow z drugiej wojny swiatowej, ale az chcialbym takiego miec:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek298 Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 WOOOOOOOOOOOOOW!!! Ekstra model, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Kurcze te włoskie maszyny mając coś w sobie . Jest poprostu piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Photoshop potrafi wyeksponować model, który sam w sobie jest ładny - w ten sposób staje się jeszcze ładniejszy. Gratulacje! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Great job! Its beautiful plane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 22 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2009 I thank, colleagues! To this plane there is a pilot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Wow, great figure! Magnificent job Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Sorry i don`t speak to english. Great model !! Beautyful model . Very nice . Przepraszam za mój angielski, który jest na poziomie 2 latka. Kolego modelarzu zazdroszczę ci umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi