Krzysztof Salwiczek Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Dzisiejszy zakup. Na pudełku znaczek Supermodel, z tyłu adres internetowy Italeri, instrukcje skłądania i malowania oraz oznaczenia farb też jak w modelach Italeri: Mały in-box: Kalki do dwóch malowań 1/ i 2/Nactschlachtgruppe 9: I przy okazji pytanie co do możliwych malowań. Czy istnieją jakieś zestawy kalek do tego samolotu które pozwoliłyby na budowę w barwach innych niż niemieckie? Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Dzięki (również za Autoblinde), wygląda ciekawie, choć swoje lata chyba ma. Wiem tyle, że to produkt Italerii. A co do kalek, Italerka robi go w tej skali z malowaniami włoskimi, może któryś modelarz robił taki model i nie użył kalek do wersji włoskiej. Popytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 No bez przesady z tą wiekowością modeli , formy jednego jak i drugiego mają może z pięć lat ( podejrzewam że Autoblinda jest świeższa - w końcu 1/48 w pancerce to nowość) ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 To jest właściwie taki powiększony Falco Italerki 1:72... kokpit i silnik, niby 'zdetalowane', takie same jak w 72. Co do kalek to wiem tyle, że hanadam robił Sokoła w 48 i może mu zostały włoskie oznaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 ZIO BY NAITT chodziło mi o samolot, źle napisałem, a co do wieku, to takie słuchy mnie tylko doszły, ale jeżeli to młodziak to tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 No niestety ja też robiłem włoskie malowanie... a zresztą mam zamiar zrobić jeszcze jednego - piaskowego - dla hardcore'u będzie ze Smeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi