Krzysztof Salwiczek Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Dzisiejszy zakup. Na pudełku znaczek Supermodel, z tyłu adres internetowy Italeri, instrukcje skłądania i malowania oraz oznaczenia farb też jak w modelach Italeri: Mały in-box: Metalowa, wstępnie pomalowana rama: Gumowe opony: Cztery ramki z detalami: I kalki do pięciu malowań, cztery włoski i jedno Wehrmachtu: Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Wygląda nawet całkiem, całkiem, tylko ta metalowa rama jakoś tak nie pasuje mi za bardzo... Krzysiu ile za nią dałeś i gdzie? Swego czasu była na Allegro do wzięcia za jakieś śmiesznie niskie pieniążki, ale przegapiłem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Zapłaciłem 76zł za cały zestaw. W ofercie Jadaru jest po 70zł plus wysyłka. Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Dzięki i czekam na relację z placu budowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Model wygląda bardzo ładnie. Ogólnie zestaw jest bardzo ciekawy. Może kiedyś się na niego skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi