Krzysztof Salwiczek Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Dzisiejszy zakup. Na pudełku znaczek Supermodel, z tyłu adres internetowy Italeri, instrukcje skłądania i malowania oraz oznaczenia farb też jak w modelach Italeri: Mały in-box: Metalowa, wstępnie pomalowana rama: Gumowe opony: Cztery ramki z detalami: I kalki do pięciu malowań, cztery włoski i jedno Wehrmachtu: Krzysiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Złośliwiec Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Wygląda nawet całkiem, całkiem, tylko ta metalowa rama jakoś tak nie pasuje mi za bardzo... Krzysiu ile za nią dałeś i gdzie? Swego czasu była na Allegro do wzięcia za jakieś śmiesznie niskie pieniążki, ale przegapiłem :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Posted April 18, 2009 Author Share Posted April 18, 2009 Zapłaciłem 76zł za cały zestaw. W ofercie Jadaru jest po 70zł plus wysyłka. Krzysiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Złośliwiec Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Dzięki i czekam na relację z placu budowy:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Model wygląda bardzo ładnie. Ogólnie zestaw jest bardzo ciekawy. Może kiedyś się na niego skuszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts