MCzarnowicz Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Witam serdecznie! Niestety nie wyrobiłem się na czas z warsztatem konkursowym, ponieważ przeszkodził mi wyjazd służobowy (dość długi i daleki) ale już jestem i znalazłem czas na skończenie mojego modelu. Przedstawiam wam wynik moich zmagań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubA94 Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Świetny Naprawdę gratuluje. Chyba każdy modelarz chciał by mieć takiego na półce Tylko nie wiem czy te okopcenia z karabinów nie są za długie Ale i tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Modelik piękny Oddałbym Ci mój głos Reczywiście jedyna negatywna rzecz, która przykuła moją uwagę, to te górne okopcenia, mocno przesadzone Ale ogółem wszystko idealne moim skromnym zdaniem gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Mnie też się podoba bardzo! Okopcenia może nie teges - ale może masz na to kwity. BARDZO mi się podoba światło nawigacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 19 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Kwit gdzieś był tylko oddałem do biblioteki monografie Hurriego i turudno mi teraz będzie się podeprzeć ale poszukam. A światło nawigacyjne to bardzo prosty patent - wywiercona dziurka od wewnątrz zapuszczona farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Bardzo mi się podoba model, dobre zdjęcia jeszcze poprawiają jego odbiór. Też przykuło moją uwagę zbliżenie na światło, rewelacja! Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Witam.Ładny czysto sklejony model.Podoba mi się wiatrochron. A może by tak sterać pokrywy kaemów w tym samym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Bardzo fajnie wykonany modelik.Bardzo dobrze prezentuje się na ciemnym tle.Wydaje mi się tylko,że na lewym skrzydle przy kadłubie zamalowało Ci się kilka drobnych paproszków i farba wygląda tam jakby miała za grubą strukturę.Chyba,że tak wygląda bo zdjęcie robione w makro było.Ale poza tym małym szczegółem to jestem pełen podziwu.O światełku już pisano więc to już pominę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 21 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Dzięki za miłe słowa. Dzisiaj skoczyłem figuraski jutro montuję całośc i pewnie wkleje tu kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam.No nie no - fajne figurasy-a te oczy naprawdę dobrze wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 samolot jest super, ale figuraski coś sknociłeś im gęby i jakieś takie przygaszone kolory (a może to wina foto - jak zobaczę w realu to wtedy będę wiedział ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 23 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Bp figureczki troszkę zkaszaniłem, przyznaje. Ktoś mi mówił żeby nie uzywać czarnego washa, no tu byl ciemnobłękitny i też nie wyszlo ;) Model gotowy i ustawiony na podstawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Nie no, figurki bardzo fajne, nic nie skaszaniłeś. Całość prezentuje się bardzo dobrze, ma to klimat. Ciekawe są te pozy figurek, z jakiego to zestawu? Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 23 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2009 To ICMowski zestaw personelu RAF: http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=199400&kateg=288586 Polecam bardzo gorąco. ICMowe figuraski to jakość Dragona w mniejszej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi