mike79 Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam To moj dopiero drugi model jesli chodzi o pojazdy. Prosba o info co by tu mozna dodac czy zmienic aby wygladal ciekawiej ... bardziej realnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarusgoral Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam, sam mam sklejonego cariera ktory czeka na dokończenie:) co do zmian napewno brak anten, na pierwszy rzut oka przydałby się wash i wiecej brudzingu w środku szczególnie, można zarzucic zwinieta line na przednie szekle. A tak apropos gdzieś na tym forum lub na PWM był ładny Carrier z ckm Vickersa zamiast Brena. Aha no i gasienice troszke mozna je przetrzec srebrnym lub gun metalem. A tak to model ładnie i czysto sklejony, szkoda ze nie pokazałes go z drugiej strony, jest tam jednomiejsce gdzie wychodzi małe niedopasowanie, chyba jedne z nielicznych w tym modelu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 jarusgoral już chyba napisał wszystko co masz wykonać w tym modelu, to nie mam co powtarzać, ale przyznam, że jak na razie sklejanie i malowanie tego modelu idzie Ci dobrze. 3maj tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 szkoda ze nie pokazałes go z drugiej strony, jest tam jednomiejsce gdzie wychodzi małe niedopasowanie Specjalnie kolega mike79 nie pokazał a tak na poważnie to ładnie wyszedł ale według mnie najbardziej brakuje zakurzenia układu jezdnego i wewnątrz co już napisał jarusgoral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike79 Napisano 21 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2009 ok ... tylko czym i jak go przybrudzic ... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarusgoral Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 wash, suchy pędzel.....jak to zrobić poczytaj w dziale "jak zrobić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike79 Napisano 23 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2009 wash i suchy pędzel zrobilem juz ... moze jakies inne techniki podpowiecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarusgoral Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 wrzuc zdjecia jak wyszło, trudno robic cos dla samego robienia raczej chodzi o efekt jak wyszło. A jesli cos chcesz jeszcze proponuje zajac sie zalogantami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam, Czy mi się wydaję czy figurki nie mają oczu i brwi? Jeżeli się nie mylę to spróbuj je jakoś "podciągnąć". Tu masz linka jak fajnie cieniować twarze figurkom (od ok. 5:00 min), akrylówkami Tamiyi (ale możesz spróbować innymi farbami - ja dzisiaj spróbuję to zrobić Pactrami) http://www.youtube.com/watch?v=_aP6-Z3wxpI&feature=related Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 moze jakies inne techniki podpowiecie??? zwykłe suche pastele lub pigmenty miga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi