Artur Domański Napisano 20 Października 2006 Share Napisano 20 Października 2006 Szukam bardzo nietypowych malowań Bf-109G-14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 20 Października 2006 Share Napisano 20 Października 2006 Siemka ... Nie wiem jak znacząca jest różnica ... ale mam Areomastera do G-10 ( jedno kamo )... zestaw nr 48-062 Augsburg Eagla - Part 2 - Bf - 109 G-10 Jagstaffel 5 Oberst Kozakov - Rosyjska Armia Wyzwoleńcza Maj. S.T. Bychkov front rosyjski 1945r. maowanie RLM 75/82/76. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 21 Października 2006 Autor Share Napisano 21 Października 2006 Oj nie zadnych ruskow czy cos w tym stylu, musi to byc cos kolorowego, cos mi sie po glowie paleta ze byly jakies messerki z czerwonymi goleniami podwozia, tylko nie wiem ktora to wersja. Acha i jeszcze jedno chodzi o modelik w skali 1:32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 21 Października 2006 Share Napisano 21 Października 2006 Acha i jeszcze jedno chodzi o modelik w skali 1:32 ... no, to zmienia postać rzeczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi