MrDyzio Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Zdopingowany przez kolegę peter wrzucam tutaj in-boxa. Może komuś się przyda. Model to wóz techniczny zdobyty i używany przez Niemców, ale wydaje mi się, że wypraski są identyczne z pozostałymi wersjami C7P. Części sporo jak na takie maleństwo, ładnie odlane, jest też mała blaszka w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Częsci są prawie wszystkie takie same z wyjątkiem małej ramki z dźwigiem . A jak tam u ciebie z dolną częscią wanny kadłuba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 A ma coś być nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Sklejałem 7TP jednowieżowego z Mirage. Spasowanie było mocno średnie, a samo składanie do przyjemności nie należało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Sklejałem 7TP jednowieżowego z Mirage. Spasowanie było mocno średnie, a samo składanie do przyjemności nie należało. Lata temu jak się udało dostać jakikolwiek model z Novo to się człowiek cieszył, że wogóle ma co sklejać. Piłowania, szpachlowania i szlifowania zawsze było od groma. A poza tym wypada się cieszyć, że ten model jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Nie mam nic przeciwko piłowaniu i szlifowaniu dopóki robię to z radością, a nie ze zgrzytającymi zębami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Nie mam nic przeciwko piłowaniu i szlifowaniu dopóki robię to z radością, a nie ze zgrzytającymi zębami Ja to robię pilnikiem i papierem ściernym a nie zębami (zgrzytającymi) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Z tego co pamiętam, dół wanny kadłuba łatwo mi poszedł, miałem nieco większe problemy ze zrobieniem ładnie nadbudówki. Za niewielkie pieniądze polecam ogniwkowe gąsienice (UM produkuje) do tego podwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 A co do tej podłogi wanny kadłuba to u mnie była prawie że półokrągła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi