laser1989 Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam, po długim namyśle postanowiłem przyłączy się do projektu. Startuje z modelem Corsaira w 1/72 firmy Academy. Stan ramek oceniam na średni jest trochę odcisków po wypychaczach ale małym nakładem szpachli i pracy uda mi się z tym uporac. Dobra dosy zbędnej paplaniny, in-box: A to co do tej pory zrobiłem, trochę niewiele ale zawsze coś: Myślę, że zachęciłem was do przeglądania relacji, oraz mam gorącą prośbę o wytykanie wręcz wszelkich niedoróbek czy jakiś baboli. Z góry dzięki i pozdrawiam. Laser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Miałem ten model z tej firmy. Powiem szczerze że miło się go sklejało. Wszystkie cześci nawet dobrze były spasowane. Ja malowałem go jeszcze pędzlem, a ty czym będziesz malował? Mam nadzieję że aero Porób więcej fotek wnętrza. Jak narazie jakoś idzie :PP PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rasheed Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Potwierdzam że samolocik całkiem przyjemnym. Aczkolwiek sporym minusem są wnęki podwonia. Są o wiele za płytkie, ale niestety u Academy to normalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laser1989 Napisano 25 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2009 No niestety do aerografu jeszcze nie dorosłem, ciągłe nagłe wydatki (mundur 11 dywizji pancernej:D). A co do fotek kokpitu to nie udało mi sie dokładnie uchwycic każdego zakamarka ale coś jest. Postanowiłem że zrobię model prosto z pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laser1989 Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 (edytowane) Przepraszam za post pod postem. Corsair już dawno skończony ale w ferworze walki z wiatrakami nie byłem w stanie zamieścic zdjęc i właśnie postanowiłem nadrobic zaległości. Oto zdjęcia gotowego modelu: Model niestety malowany pędzlem. Aerograf jaki posiadam to jedynie ten najprostszy z revella (ten ze szklanym dolnym zbiorniczkiem) i puszka z gazem. Model nie jest doskonały świetnie sobie z tego zdaję sprawę i jest parę rzeczy do poprawy. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany większą ilością zdjęc proszę napisac na PRV. Edytowane 14 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Kilka spraw: 1. Model z daleka prezentuje się ok. 2. Ale trudno coś więcej powiedzieć... 3. Gwiazdę na spodzie masz odwrotnie. 4. Silnik wygląda ładnie. 5. Wstawiaj na forum fotki a nie linki. 6. Zrezygnuj z fotosika. Fajnie, że skończyłeś model w projekcie pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi