Grzegorz Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Układ samolotów w przelocie nad Moskwą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2009 http://vovanko.livejournal.com/114854.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Grzegorz, nie drażnij rekina proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 To co ? Jedziemy ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Zanim zajrzałem, by zobaczyć co napisałeś Paweł, wiedziałem jaka jest treść Twojego posta Nie kuś... oj nie kuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 W przyszłym roku będę tam na 100%... zapraszali mnie w tym ale z różnych powodów nie dałem rady... Mam nadzieję, że dla otarcia łez dostanę w tym roku jeszcze więcej zdjęć z parady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 29 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2009 Nieco spóźnione parę fotek, ale lepiej późno niż wcale... W sumie nazbierało się kilkaset fotografii z Parady 2009... Zdjęcia otrzymałem drogą "elektroniczną" od pasjonatów z FR... Pozdrawiam... Cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2009 Cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2009 Cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 8 Lipca 2009 Autor Share Napisano 8 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi