Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemanko tego VW GOLFA IV zrobiłem rok temu i zapomniałem go pokazać co niektórzy mogą go pamiętać z innego forum jak był w trakcie roboty . Jest kilka niedociągnięć no ale on był robiony przed modelami z plastiku więc nie wiedziałem wielu rzeczy , zapomniałem tez założyć lusterek i na zdjęciu ich nie ma tak samo nie ma uszczelek w szybach .

Wystarczy tego gadania teraz zdjęcia i lista zmian (zdjęcia robione w tamtym roku w zimie)

ZMIANY:

- nowe robione na zamówienie felgi

- przerobiony przedni zderzak i dodana do niego dokładka

- przerobiony tylny zderzak

- nowa sportowa kierownica

- fotele kubełkowe

- dywaniki

- nowy kolor wnętrza

- nowy kolor nadwozia

- gril bez znaczka

- IC

- wentylatory od klimatyzacji

- wygładzona tylna klapa

- brak klamek

- brak listew bocznych

- brak bocznych kierunkowskazów

- przerobiona tylna wnęka na rejestracje

- nowa rura wydechowa

- przerobione przednie i tylne światła

i chyba tyle

FOTKI przed przerobieniem:

bver5t7bmnxqkmnvokr4_thumb.jpg

7vgi11se4uggzimyfl3j_thumb.jpg

k13v9qcdbmrmrxljgr2_thumb.jpg

FOTKI po przerobieniu:

tg05w555mrr7mvzp20oq_thumb.jpg

d16r38f100vu7glt3c_thumb.jpg

26dng00vfnovlfek7ri1_thumb.jpg

qpir7vauevpr5eiy3ki3_thumb.jpg

7mhlwkzvv0g4grfl6b_thumb.jpg

o681tmk6iev6r0rvrjsw_thumb.jpg

fndhtm45jvs2ap5qbh0_thumb.jpg

bprq2a19eopp9mir7wdu_thumb.jpg

1uqiwl7ffp9rn57woij_thumb.jpg

skpm5x04qvofexqznpxe_thumb.jpg

udzaf9pehdus0jc3tyov_thumb.jpg

Napisano

Niedoszlifowane elementy jak kierunki czy bk. Grill oraz tylna klapa niezbytdopracowane, ładne wnętrze, nieźle położony lakier.

Ps tylne światła porażka , przednie nawet nieźle, ale zawsze to zabawka... Gdzie lusterka ... ?

Napisano
nie no ziom wymiatasz

no coments.....

co do modelu to też za dużo nie można powiedzieć... jakoś nie lubię metalowych, to nie to samo co plastik

Napisano

wiem wiem ze jest dużo niedociągnięć ale tak jak w opisie napisałem za dużego pojęcia w tedy jeszcze nie miałem o dobrym robieniu modeli no ale teraz na szczęście mam i plastiki mi chyba dużo lepiej wychodzą