BEDU Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Siemanko tego VW GOLFA IV zrobiłem rok temu i zapomniałem go pokazać co niektórzy mogą go pamiętać z innego forum jak był w trakcie roboty . Jest kilka niedociągnięć no ale on był robiony przed modelami z plastiku więc nie wiedziałem wielu rzeczy , zapomniałem tez założyć lusterek i na zdjęciu ich nie ma tak samo nie ma uszczelek w szybach . Wystarczy tego gadania teraz zdjęcia i lista zmian (zdjęcia robione w tamtym roku w zimie) ZMIANY: - nowe robione na zamówienie felgi - przerobiony przedni zderzak i dodana do niego dokładka - przerobiony tylny zderzak - nowa sportowa kierownica - fotele kubełkowe - dywaniki - nowy kolor wnętrza - nowy kolor nadwozia - gril bez znaczka - IC - wentylatory od klimatyzacji - wygładzona tylna klapa - brak klamek - brak listew bocznych - brak bocznych kierunkowskazów - przerobiona tylna wnęka na rejestracje - nowa rura wydechowa - przerobione przednie i tylne światła i chyba tyle FOTKI przed przerobieniem: FOTKI po przerobieniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 nie no ziom wymiatasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Niedoszlifowane elementy jak kierunki czy bk. Grill oraz tylna klapa niezbytdopracowane, ładne wnętrze, nieźle położony lakier. Ps tylne światła porażka , przednie nawet nieźle, ale zawsze to zabawka... Gdzie lusterka ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 nie no ziom wymiatasz no coments..... co do modelu to też za dużo nie można powiedzieć... jakoś nie lubię metalowych, to nie to samo co plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 wiem wiem ze jest dużo niedociągnięć ale tak jak w opisie napisałem za dużego pojęcia w tedy jeszcze nie miałem o dobrym robieniu modeli no ale teraz na szczęście mam i plastiki mi chyba dużo lepiej wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi