Pzamel Napisano 22 Października 2006 Share Napisano 22 Października 2006 Dorwałem wreszcie aparat cyfrowy i mogę pokazać kilka zdjątek mojej floty: Victory /dawniej RC/ Le Gloriux /nie RC / Korweta "Snowberry" /RC/ Bismarck 1:350 /RC/ Flota 1:700 /nie RC / Norfolk 1:700 /Karton/ Smit London / RC - under construction / Cutty Sark /wrak/ Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 Kurna masz sie czym pochwalic. W takie malenstwa upychac RC Piekne 700-ki a ja dopiero raczkuje w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pzamel Napisano 23 Października 2006 Autor Share Napisano 23 Października 2006 No teraz to sobie jaja robisz na całego . Cały czas ogladam Twoje Kalininy i inne Udaloye i zadaje sobie pytanie kiedy będę w stanie zbliżyć się do takiej precyzji . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 (edytowane) Ładna kolekcja pływadeł Victory to chyba kartonówka Mialem go z Małego Modelarza i z plastiku w 1:180 i 1:100 lub 1:96 - dawno to było i juz nie pamietam dokładnie skali. Le Gloriux też mialem a przy budowie "Snowberry" będę wiedział do kogo zwrócić się wrazie kłopotów Edytowane 17 Marca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pzamel Napisano 23 Października 2006 Autor Share Napisano 23 Października 2006 Tornado, rzeczywiście Victory to MM ale powiekszony coś około 2x. Szkielet ze sklejki, poszycie tektura. Bardzo fajnie tonął przed 20 laty z powodu złego umocowania baterii. Takielunek troche uproszczony ale można było zbrasować żagle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 23 Października 2006 Share Napisano 23 Października 2006 Cudeńka piękna kolekcja, Le Gloriux i Snowberry moimi faworytami pozdrowinka, Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maqui Napisano 25 Listopada 2007 Share Napisano 25 Listopada 2007 Witaj PZamel mam pytanko dotyczące..................podstawki pod Bismarcka;) możesz zdradzić "przepis" na nią;) Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pzamel Napisano 25 Listopada 2007 Autor Share Napisano 25 Listopada 2007 Podstawka była w zestawie z modelem. Plastik. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maqui Napisano 25 Listopada 2007 Share Napisano 25 Listopada 2007 ajjjjjjjjjjj szkoda - bo coś takiego chcę popełnić dla mojego Variaga;) Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi