jachud3 Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Jest inboksik, jest impreza Zamieszczam in-boxa i dołączam do Projektu Grupowego Pacyfik Jako że Falco jest praaawie skończony (wszystko zrobione, tylko się przeklęta rurka Venturiego oderwała ), dziś najprawdopodobniej założę wątek warsztatowy Warhawka. No ale - ja tu gadu gadu, a wszyscy fotki chcą oglądać więc już daję: Eleganckie pudełko: W środku witają nas trzy ramki z częściami oraz zafoliowana ramka z oszkleniem; części tradycyjnie z maluśkimi nadlewkami, ładne, delikatne wgłębne linie podziału blach: Przejrzysta instrukcja i trzy schematy malowania; amerykańskie, australijskie oraz RAF-owskie: (jako że projekt Pacyfik, wybiorę to malowanie ) Kalki; jak na Academy to wydają się być niezłe, jak będzie -> zobaczy się w praniu : A teraz zbliżenia na wybrane elementy: Dla zobrazowania wymiarów fotki z linijką: Generalnie zapowiada się przyjemny modelik P.S.: Nie bijcie za tło takie pod ręką miałem.... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 (jako że projekt Pacyfik, wybiorę to malowanie ) Napisałeś to miedzy dwoma fotkami i nie wiem czy wybierasz Nowogwinejskie czy Chińskie (Chiny troszkę mniej nad Pacyfikiem są...ale można naciągnąć...) U mnie w kolejce do Projektu na 4 miejscu jest Kitty w 1/48 i właśnie chyba takie australijczykowskie trzasnę. A Twoja wersja mi się podoba ze względu na dużą limuzynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Maja 2009 Autor Share Napisano 5 Maja 2009 Napisałeś to miedzy dwoma fotkami i nie wiem czy wybierasz Nowogwinejskie czy Chińskie Chińskie, pod podpisem jest 'enter' :P a co do 'naciągania' malowania to wszystko już z Ostachem uzgodnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi