HEER Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Witam Natknąłęm się na problem klejąc motocykle Italeri - otóż nie posiadają one w ogóle kalkomanii. Posiadam kalkomanie na 2 motocykle z zestawu Revell (ex-Matchbox 1/76) - czyli SdKfz, Pak 40 oraz BWM. Poszukuję kolejnych 2, najlepiej z pełnymi oznaczeniami (czyli także z odpowiednim symbolem, oprócz nr rejestracyjnego). Stąd moje pytanie - z jakiego zestawu kalkomanii mogę skorzystać? ARMO ani AFV-Decals w swych zestawach DAK nie posiadają motocykli :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Nie ten temat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEER Napisano 4 Maja 2009 Autor Share Napisano 4 Maja 2009 Jeśli wiesz do jakiego działu pasuje, to podpowiedz Bo w odróżnieniu od znanego mi innego forum brak tutaj działu FAQ w pojazdach ;) Chyba że należy pisać to w "Jak to zrobić i pokazać", gdzie i tak nikt nie odpowiada w zbiorczym temacie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Wszędzie tylko nie tu... Już lepiej w Nim kupimy model. Albo Zadajemy pytania w dziale pojzady bojowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 peter ma racje dział warsztat jest miejscem na rozpoczęcie budowy modelu za poradami innych modelarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 A ja mam pytanie, no co takie uwagi. Jeśli temat jest w złym miejscu to i tak chyba zajmie się nim moderator, a taka dyskusja jest kompletnie niepotrzebna i może wzbudzać złe zachowania forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEER Napisano 4 Maja 2009 Autor Share Napisano 4 Maja 2009 A dalej brak merytorycznej odpowiedzi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 A ja mam pytanie, no co takie uwagi. Niktózy powiedizeli by "na jajco" ale ja powiem ze po to aby ta sytuacja się nie powtórzyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi