hanadam Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Przedstawiam produkt z pogranicza przemysłu zabawkarskiego i modelarskiego. Model budzi (jak pewnie cała ta seria) mieszane uczucia - z jednej strony ładne odwzorowanie faktury z drugiej maksymalne uproszczenie. Ale myślę , ze dla poczatkujących to rewelacja - nie muszą szlifować np. łączeń połówek kadłuba - po prostui skleić i pomalować . Dostałem ten modelik w prezencie i miałem go się pozbyć jakoś... ale pomyślałem, że skoro on taki "pacyficzny" to może go skleję na projekt (albo moja córka sklei) Tak więc Mistrzu Ceremonii Ostach dopisuj mnie z tym Tylko nie rozumiem czemu na nich jest napisane OD 14 LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Tylko nie rozumiem czemu na nich jest napisane OD 14 LAT Bo Wildcat służył do zabijania -> info nieodpowiednie dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egon Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Bo Wildcat służył do zabijania -> info nieodpowiednie dla dzieci Czyli na modelach Boeinga 767 też powinno być napisane że od 14 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszon555 Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Mam 3 wildcaty z tej serii oraz jednego z hasegawy. Oczywiste jest, że HB nie dorówna Hasegawie tą serią. Jednak nie ma co stawiać krzyżyka na tych modelach. To, że są uproszczone, to jest jakiś plus, w końcu nie mamy do czynienia z dużym modelem. Linie są ładne, szczegóły także. A cena? Bezkonkurencyjna! 20 zł z taki model to naprawdę nie wiele, a przy odrobinie pracy (wypychacze i łączenia) można zrobić bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi