SlawiekD Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Witam! This my new build model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 This Vampire is awesome! I like the cockpit very much Did you use any PE parts? Or is it a 'home made' model? Big for you! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 10 Maja 2009 Autor Share Napisano 10 Maja 2009 I did not use a PE-detail in this kit, only seatbelts from colored PE-set Eduard for Hurricane. It's "in-box" build... Nie używałem elementów fototrawionych w tym modelu, poza pasami fotela z zestawu kolorowanych blaszek dla Hurricane'a z Eduarda . To była budowa "prosto z pudełka"... - tłum. Nexus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frosty Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Very nice... Was it all covered in BMF? - Whats the idea behind it? And what did u use for painting shock absorbers? Those look really good. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 10 Maja 2009 Autor Share Napisano 10 Maja 2009 Thanks for attention! Covering - selfadhesive a foil. Shock-absorbers - metal tubes. Very much I ask to duplicate messages on-polski... I read and I understand the Polish language. Not so well, but I understand... Dziękuję za zainteresowanie! Poszycie - folia samoprzylepna. Amortyzatory - metalowe rurki. Bardzo proszę o powtarzanie wiadomości po polsku. Czytam i rozumiem język polski . Nie za dobrze, ale rozumiem - tłum. Nexus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frosty Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 BMF is short for bare metal foil... I was just thinking whats that all for? Helps to imitate scratches on the surface? Oh - i just realized the bottom of the plane is in nautral metal color - first pictures made me thaught its kind of light grey - thats why i was curious.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 SlawiekD Kokpit pierwsza klasa, pokrycie folią Całość prezentuje się wyśmienicie! Pytanie - skąd tyle szpachli od spodu przodu samolotu? Jakieś poprawki kształtu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 28 Maja 2009 Autor Share Napisano 28 Maja 2009 Nexus, I did not correct a fuselage. Used szpachlowka only for elimination of joints of details. Nexus, nie poprawiałem kadłuba. Użyłem szpachlówki tylko do wypełnienia połączeń detali. - tłum. Nexus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Czyli wypełnienie szczelin Powtórzę za kolegami... może zdjęcia z warsztatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 29 Maja 2009 Autor Share Napisano 29 Maja 2009 Nexus, I understand, to show process of construction of new model? Nexus, rozumiem, że chodzi o proces budowy nowego modelu? - tłum. Nexus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Exactly! It would be really helpful for all of us. I'm particularly interested in it, because I like the way you build your models. Dokładnie! Pomogłoby to bardzo nam wszystkim. Jestem tym szczególnie zainteresowany, bo podoba mi się sposób w jaki budujesz swoje modele. Panowie, tłumaczcie swoje posty dla nieznających języka. Ja posty naszych zagranicznych kolegów mogę tłumaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 31 Maja 2009 Autor Share Napisano 31 Maja 2009 Nexus thanks! I have started to build Yak-3 from Eduard - http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=14661 Dzięki Nexus! Rozpocząłem budowę Jak-3 z Eduarda http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=14661 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Widziałem i o to właśnie chodziło! Dzięki Wjaczeslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi