Gulumik Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Witam No zachciało mi się haubicy i mam teraz za swoje Pośmiejcie się trochę: Instrukcja nawet bardzo ładna ale nie ma ogólnych rzutów z boku i z góry, nie mówiąc o malowaniu tylko tyle co na okładce pudełka ;) No i wypraski (cztery sztuki w tym dwie te same). Alan to Alan nie można się spodziewać niestety poprawy jakości: i szczegóły bez komentarza: A teraz najlepszy super szajs: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Zapadnięcia na podstawie armaty niczym u Waffentraegera tejże firmy, którego miałem okazję sklejać swego czasu - niemniej ALAN kolejny raz podjął ciekawy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Temat ciekawy...coś innego niż kolejny PZ IV lub SHERMAN. Szkoda tylko, że wykoanie woła o pomstę od nieba. Zastanawia mnie jdna rzecz, skoro inne wytwórnie potrafią w twj cenie wydziergać model ładnie odlany i z przyzwoicie oddanymi szczegółami, to czemu taki Alan ma z tym problemy? Niemniej jednak życzę dużo cierpliwości i samozaparcia przy sklejaniu tego zestawu do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Są do tego jakies dodatki ? Fajny taki radziecki Long Tom PS Jaką to ma, mniej więcej, wielkość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/trumpeter/tr02307.html habica od trumpka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 No to Alan przegrał z kretesem. Ciekawe ile u nas będzie trumpkowe dzieło kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi