RH Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Samolot z lat 'Zimnej Wojny" czyli amerykański myśliwiec (tym razem wersja rozpoznawcza Republic RF-84 F THUNDERFLASH. w malowaniu francuskim z operacji "MUszkieter " z 1956 roku Dociekliwych co do tej operacji odsylam do literarury bo sm jestem zielony w tej kwesti Jedynostkla E.R.T. 4/33 Sily powietrzne Cognac ,Francja baza A AKROTIRI(R.F.A) (przepisalem to z instrukcji tak ze nie wiem czy prawidlowo) Model stareńkiego Hellera w 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Brzydkie jak wszystko powojenne Za to robota jak zwykle miodzio PS. A na pudełku napisali Su-7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 20 Maja 2009 Autor Share Napisano 20 Maja 2009 Brzydkie jak wszystko powojenne Za to robota jak zwykle miodzio PS. A na pudełku napisali Su-7 To takie moje wolne zapiski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitman Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 No brawo, kolejny model do którego jedynym komentarzem jest "good work" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallstart Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Te stare odrzutowce mają jednak swój niepowtarzalny urok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi