fulcrum_29 Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 (edytowane) Witam Oto moje ostatnie wypociny F-18 Super Hornet Diamondbacks zestawik Tamiya 1:72 POADRAWIAM Edytowane 22 Maja 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 Nie wiem czy wiesz ale VFA-102 to na wersji F lata i pisze się "Diamondbacks". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 22 Maja 2009 Autor Share Napisano 22 Maja 2009 Zjadłem literke No wiem że powinna być wersja F a jest E ,miało nie być tych kalek ,a okazało się że jednak przyszły,a model był już zrobiony w wersji E i juz tak został Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 W każdym razie niezależnie od błędów związanych z wersją samolotu model jest prześliczny! Wszystko ładnie, czysto posklejane i pomalowane, idealne brudzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 Zjadłem literke No wiem że powinna być wersja F a jest E ,miało nie być tych kalek ,a okazało się że jednak przyszły,a model był już zrobiony w wersji E i juz tak został Pozdrawiam Szkoda, że nie kombinowałeś nad zdobyciem F/A-18F bo model byłby naprawdę super a tak jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 I tak jest super choć nigdy nie pasowało mi to czerwone malowanie, tu wygląda naprawdę przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi