adam juszczak Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Witam , przedstawiam model pojazdu firmy Dragon,skala 1/72.Model pojazdu jak w tytule,działający na Korsyce.Podstawka tymczaowa,może pokuszę się o dioramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 A kolor nie jest trochę za ciemny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 25 Maja 2009 Autor Share Napisano 25 Maja 2009 Malowany wg, wzorca , wydaje się że chyba zdjęcie za ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Generalnie podoba mi się. Ale jest jakiś taki wyprany. Przydałby mu się jakiś ciemny filtr, albo.... nie wiem? Ale podoba mi się. Pozdrawiam >>>>>marioba>>>>>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 26 Maja 2009 Autor Share Napisano 26 Maja 2009 Filtrowany był kilkatrotnie ,ale może to wina fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi