słomek Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2009 Witam, grunt wykonałem mimo wszystko z gipsu ale z dodatkiem papieru. Temat dioramki znajduje się tu: viewtopic.php?t=14844 W tym temacie nie chcę robić bałaganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 12 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2009 Macie co chcecie dioramkę wykonałem. Temat uważam całkowicie za zakończony Proszę bardzo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slizer Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Super tego właśnie brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Tak jak lubię: -prosto -bez zbędnych udziwnienień i ideologii -a jednocześnie bardzo efektownie BRAWO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 13 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2009 Dziękuję. Mówiąc "możecie mnie tyrać" nie żartowałem. Proszę o krytykę. Majstry tego sportu na pewno mają coś do powiedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Mniodzio Nic dodać, nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Tabliczka !!!!!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 Tak, tak już wczoraj zrobiłem - skromna bo skromna może napisy koślawe ale nic innego nie wymyśliłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Mogłeś jeszcze rok podać ale jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 A nie powinno być PzKpfw IV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 Reggy jasne że tak Normalnie Ftopa przez Fy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 ...już poprawione i dodany rok 2008 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Sky Walker Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Słomek wykonaleś świetny model wraku Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi