Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. przegladam to forum juz jakis czas i postanowiłem "popelnić" rejestrację, oraz podzielić się z Wami swoimi pierwszymi modelami, może nie jest to super hiper ale na pewno włożyłem w to trochę pracy, proszę o szczere uwagi.

efe695d929b03644m.jpg

9b47168304483a9em.jpg

840325bfe24249fcm.jpg

e3e5df7e790b7a91m.jpg

Napisano

Jaka skala? Napisz coś więcej na temat modeli tzn jakiej firmy latadła jakiej figurki?

Wygląda spoko widać, ze włożyłeś w to dużo pracy.

Pozdrawiam

Napisano

Skala 1:48, wykorzystałem modele:

Academy - F15

Hasegawa - F16

W obu przypadkach malowanie niestety nie pokrywa się za bardzo z rzeczywistością, ale chodziło mi bardziej o wygląd.

Kontrola naziemna to figurki i sprzet po części italeri a po części hasegawa GROUND SET CREW 1:48 to oczywiste. Pozdrawiam

Napisano

Właśnie, więcej info. Na moje oko jest to chyba 1/48 malowane pędzlem. Na osłonie radaru widać linię jakby łączenie elementów, reszta dość czysto złozona i pomalowana no i owiewka nie zapaćkana farbą to plus dla Ciebie.

Pozdro

Napisano

Bardzo świetnie wyszło; mogę podłapać pomysł?

Pozdrawiam

Napisano
mogę podłapać pomysł?

Oczywiście, chciałbym zobaczyc to w lepszym wykonaniu.

Na moje oko jest to chyba 1/48 malowane pędzlem

Maluje niestety pędzlem , nie wiem czemu ale do areografu nie mam jakoś przekonania - używam tylko do położenia ostatniej warstwy matowego lakieru bezbarwnego. Pozdrawiam

Napisano

Niezłe wykonanie i ciekawy pomysł na dioramkę. Pozdrawiam

Napisano

Dziekuje bardzo, spodziewałem sie wiekszej krytyki ale chyba nie jest aż tak źle. Ta f15 to z zaprzyjażnionego sklepu kolego Pilar_80 .

Napisano

To może jeszcze ja. Merytorycznie to trochę słabo to wygląda Ale miałeś pomysł i zrealizowałeś go a to plus dla Ciebie. Następnym razem opieraj się na do kumentacji zdjęciowej otoczenia maszyn (lotnisko itp.) oraz fotkach samych samolotów