p_bladek Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Witam. przegladam to forum juz jakis czas i postanowiłem "popelnić" rejestrację, oraz podzielić się z Wami swoimi pierwszymi modelami, może nie jest to super hiper ale na pewno włożyłem w to trochę pracy, proszę o szczere uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QFLOWE Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Jaka skala? Napisz coś więcej na temat modeli tzn jakiej firmy latadła jakiej figurki? Wygląda spoko widać, ze włożyłeś w to dużo pracy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 27 Maja 2009 Autor Share Napisano 27 Maja 2009 Skala 1:48, wykorzystałem modele: Academy - F15 Hasegawa - F16 W obu przypadkach malowanie niestety nie pokrywa się za bardzo z rzeczywistością, ale chodziło mi bardziej o wygląd. Kontrola naziemna to figurki i sprzet po części italeri a po części hasegawa GROUND SET CREW 1:48 to oczywiste. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Właśnie, więcej info. Na moje oko jest to chyba 1/48 malowane pędzlem. Na osłonie radaru widać linię jakby łączenie elementów, reszta dość czysto złozona i pomalowana no i owiewka nie zapaćkana farbą to plus dla Ciebie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Bardzo świetnie wyszło; mogę podłapać pomysł? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 27 Maja 2009 Autor Share Napisano 27 Maja 2009 mogę podłapać pomysł? Oczywiście, chciałbym zobaczyc to w lepszym wykonaniu. Na moje oko jest to chyba 1/48 malowane pędzlem Maluje niestety pędzlem , nie wiem czemu ale do areografu nie mam jakoś przekonania - używam tylko do położenia ostatniej warstwy matowego lakieru bezbarwnego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilar_80 Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Niezłe wykonanie i ciekawy pomysł na dioramkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 28 Maja 2009 Autor Share Napisano 28 Maja 2009 Dziekuje bardzo, spodziewałem sie wiekszej krytyki ale chyba nie jest aż tak źle. Ta f15 to z zaprzyjażnionego sklepu kolego Pilar_80 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 To może jeszcze ja. Merytorycznie to trochę słabo to wygląda Ale miałeś pomysł i zrealizowałeś go a to plus dla Ciebie. Następnym razem opieraj się na do kumentacji zdjęciowej otoczenia maszyn (lotnisko itp.) oraz fotkach samych samolotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi