tofik Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 W końcu mam do dyspozycji aparat więc pora pokazać parę modeli. Na pierwszy ogień pójdzie Fairley Battle Mk.I. Model w skali 1/72 firmy Bilek. Malowany farbami olejnymi model master. Kalkomanie z sp-decal. Samolot w barwach Dywizjonu bombowego 300 Ziemi Mazowieckiej z września 1940r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Piękny model w pięknym malowaniu, gratuluję. Niby czyściutki ale nie wygląda jak zabawka i to się chwali. Pozdrawiam i pokaż więcej Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Nie wiem czy to tylko u mnie ale zanim mi się zdjęcia otworzyły na fotosiku to płyty kontynentalne poruszyły sie o kilka centymetrów... Sam model bardzo ładny i rzeczywiście prezentuje się jak wypucowany w hangarze, ale nie wygląda plastikowo. Raczej defiladowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Się powtórzyło.... do wywalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Bardzo ładny model , szkoda tylko że sam zestaw jest nędzną karykaturą tego pięknego samolotu . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi