tofik Napisano 28 Maja 2009 Napisano 28 Maja 2009 W końcu mam do dyspozycji aparat więc pora pokazać parę modeli. Na pierwszy ogień pójdzie Fairley Battle Mk.I. Model w skali 1/72 firmy Bilek. Malowany farbami olejnymi model master. Kalkomanie z sp-decal. Samolot w barwach Dywizjonu bombowego 300 Ziemi Mazowieckiej z września 1940r. Cytuj
Krzysztof Salwiczek Napisano 28 Maja 2009 Napisano 28 Maja 2009 Piękny model w pięknym malowaniu, gratuluję. Niby czyściutki ale nie wygląda jak zabawka i to się chwali. Pozdrawiam i pokaż więcej Krzysiek Cytuj
Panzer4 Napisano 28 Maja 2009 Napisano 28 Maja 2009 Nie wiem czy to tylko u mnie ale zanim mi się zdjęcia otworzyły na fotosiku to płyty kontynentalne poruszyły sie o kilka centymetrów... Sam model bardzo ładny i rzeczywiście prezentuje się jak wypucowany w hangarze, ale nie wygląda plastikowo. Raczej defiladowo. Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 28 Maja 2009 Napisano 28 Maja 2009 Bardzo ładny model , szkoda tylko że sam zestaw jest nędzną karykaturą tego pięknego samolotu . PZDR Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi