sbzdz Napisano 3 Listopada 2006 Share Napisano 3 Listopada 2006 Trafiłem na coś takiego.... Jak dla mnie to Volvo to jest rzadki bajer wiecej tu: www.schwerlastinfo.de/connect.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek Napisano 3 Listopada 2006 Share Napisano 3 Listopada 2006 Austriacko-czeska firma Connect W wakacje widziałem w Niemczech na autobahnie Volvo 8x4 z tej firmy i powiem że całkiem nieźle się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raddosnyy Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Man TGA, nie wiem z jakiej firmy, mój starszy zrobił fotke gdzieś w Hiszpanii. Malowanie bajerek jak dla mnie;] Cya i pozdrowionka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solbus Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Szkoda że mój MANik już pomalowany bo zrobił bym go w tym bajeranckim malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raddosnyy Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Zawsze możesz sobie przemalowac, Solbus, albo zakupić nowego:P Chętnie przyjżałbym się relacji;] cya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 E tam... to tylko kalkomania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi