marioba Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Czołem! A oto mój najnowszy gniot - LVT-4 Water Buffalo 1:35 Italeri. Ogólnie model składa się OK. Poza małymi zgrzytami, nie było problemów. Obie "pięćdziesiątki" są do wymiany, ale to może trochę pózniej. Całość pomalowane akrylowymi Testorsami, i kończone chemią MIGa. Zapraszam do oglądania i oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafisz Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Super, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Bardzo fajnie wykonany model. Podoba mi się brudzenie, zwłaszcza na białych gwiazdach fajnie widać jak jest urozmaicone. Model na duży plus. Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Witam Bardzo ładnie wykonany model, choć mnie brakuje trochę zacieków na układzie jezdnym - wszak takie pojazdy często przebywały w wodzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi