Marti_nez Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Siemka! To mój kolejny warsztat, tym razem zamiast Skifa Tamcia Na razie skleja się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalSz Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Witam Jak naraze nie można się do niczego doczepić oczywiście wg mnie, będziesz go waloryzował ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 31 Maja 2009 Autor Share Napisano 31 Maja 2009 Nie, będzie prosto z pudła. Tamcia zadbała o detale . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Witam Bardzo fajny temat wybrałeś a model to poezja Warto dorobić tylko przewody wewnątrz pojazdu poza tym modelik nie ma większych braków Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Witam Ciekawy temat wybrałeś a sam model to poezja Brakuje jedynie wszelkiego rodzaju kabli i przewodów wewnątrz (np. od radiostacji), które będą doskonale widoczne po złożeniu całości a które łatwo dorobić samemu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Kończ teciaka bo chcę go porównać z moim, a nie M8 zawracasz gitarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 1 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2009 A masz jakieś materiały, np. zdjęcia, na podstawie których mógłbym to dorobić? Bo jeśli tak, to będę wdzięczny . Kończ teciaka bo chcę go porównać z moim, a nie M8 zawracasz gitarę Czeka na malowanie, muszę się chwilowo pozbyć domowników, bo znowu będą zawracać głowę, że śmierdzi itp. Szczególnie przy malowaniu olejami czy Surfacerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Witam Niestety nie mam Kiedyś widziałem ten model z pełnym wnętrzem i wszystkimi kablami w wykonaniu S.Zalogi w którymś z numerów Military Modelling Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Tu jest kilka fotek M8, ww. autora.: http://www.missing-lynx.com/gallery/usa/szm82.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2009 W sumie to miał być relaksacyjny projekt prosto z pudła, ale może zmienię kocepcję . Dzięki za link, poszperam jeszcze trochę w sieci. A możecie polecić jakąś publikację dostępną w polskich sklepach? Czy nie warto zachodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Witam Cóż, na temat Greyhounda w naszej literaturze to niewiele można znalezć Pozostaje w zasadzie angielskojęzyczna n.p. Osprey Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2009 (edytowane) Poszedł biały i pierwsza warstwa czarnego na kółecka. Aha, jednak nie będę nic dodawał, leń jestem. Priorytet uzyskał T-64. Edytowane 20 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2009 Kapke czasu mnie nie było. Pomalowałem podwozie na Olive Drab. No to teraz sklejam to do kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 22 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2009 Kolejne fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 20 Września 2009 Autor Share Napisano 20 Września 2009 No jakiś czas tu nie zaglądałem... Model jest już skończony i stoi spokojnie na półeczce. Nie wyszedł tak jak bym tego chciał, głównie przez problemy z farbami i aerografem (po prostu dysza mi się zapychała, a jak dodałem parę kropelek wody to znów farba była zbyt rozcieńczona i się rozlewała). Dlatego byłem ogólnie wkurzony i się zbytnio nie przykładałem. No koniec dobrze rozmieszany mat uświnił model białym nalotem (zniwelowałem to filtrami). Nie wiem czemu kalki się świecą, dałem sidolux. Nie ma zdjęć załoganta, bo mi nie wychodziły. Jak się zaczęło warsztat, to wypadałoby go zamknąć, więc minigaleria na koniec: Ogólnie ten Greyhound to fajna sprawa, kiedyś zrobię następnego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi