Mierzu Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 (edytowane) Witam! Przedstawiam mój model sdkfz. 10/4 z działkiem plot Flak30 i przyczepką amunicyjną sd.anh 51. Malowany w całości pędzlami. Brudzony pigmentami. Do tego wash olejny, filtry Miga, suchy pędzel. Błotko robione za pomocą suchych pigmentów i produktów Migowskich ( thinner for washes oraz żywicą akrylową).Lufa firmy Jordi Rubio. Mam nadzieję, że się spodoba. Mały Update: Nowe fotki Edytowane 2 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Wygląda całkiem nieźle tylko chyba troszke prześwietliłeś fotki. Jakbyś tak jeszcze kilka zdjęć od góry dodał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Nie wiem ale wydaje mi się że błoto ma jednolity kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 1 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2009 Nie wiem ale wydaje mi się że błoto ma jednolity kolor To trochę wina zdjęć. Błoto ma różne odcienie. Zdjęcia troszkę przejaskrawione. Jutro wrzucę lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jic Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 Dzisiaj wrzucisz jakies inne zdjecia ?? )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 2 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2009 zisiaj wrzucisz jakies inne zdjecia ?? Smile)) Jak Słońce pozwoli to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi