Mierzu Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 (edytowane) Witam! Przedstawiam mój model sdkfz. 10/4 z działkiem plot Flak30 i przyczepką amunicyjną sd.anh 51. Malowany w całości pędzlami. Brudzony pigmentami. Do tego wash olejny, filtry Miga, suchy pędzel. Błotko robione za pomocą suchych pigmentów i produktów Migowskich ( thinner for washes oraz żywicą akrylową).Lufa firmy Jordi Rubio. Mam nadzieję, że się spodoba. Mały Update: Nowe fotki Edytowane 2 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj
Boozy Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Wygląda całkiem nieźle tylko chyba troszke prześwietliłeś fotki. Jakbyś tak jeszcze kilka zdjęć od góry dodał. Cytuj
adam juszczak Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Nie wiem ale wydaje mi się że błoto ma jednolity kolor Cytuj
Mierzu Napisano 1 Czerwca 2009 Autor Napisano 1 Czerwca 2009 Nie wiem ale wydaje mi się że błoto ma jednolity kolor To trochę wina zdjęć. Błoto ma różne odcienie. Zdjęcia troszkę przejaskrawione. Jutro wrzucę lepsze. Cytuj
Mierzu Napisano 2 Czerwca 2009 Autor Napisano 2 Czerwca 2009 zisiaj wrzucisz jakies inne zdjecia ?? Smile)) Jak Słońce pozwoli to tak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi