hanadam Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 Model typu weekend edition czyli w sobotę sklej, rano w niedzielę pomaluj, wieczorem nałóż kalki Choć jak teraz zrobiłem fotki to widzę ze chyba trzeba go potraktować bezbarwnym błyszczącym. Samolot w malowaniuz lotniskowca USS Petrof Bay z ostatniego roku wojny. Nie znalazłem fotek takiego egzemplarza więc nie jestem przekonany do końca co do gwiazd na kadłubie - może powinny być większe a moze tylko sama "szósteczka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 Model wygląda ładnie, ale szczegółów to nic a nic nie widać :/ Wrzuć zdjęcia na photobucketa albo na picasę, będzie lepiej dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 2 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2009 Szczegółów nie widać bo ich nie ma. Fotki zrobiłem 1200:900 więc nie są zbyt duże - tu masz link do pełnej rozdzielczości na Fotosiku http://hanadam.fotosik.pl/albumy/642607.html że pochmurno jest to nawet w najjaśniejszym miejscu mojego mieszkania czyli na balkonie - wyszły jak wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 He he fajna beczułka i to zniewalające malowanie A tak na poważnie to bardzo fajnie Ci wyszedł, no i ta stokrota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 2 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2009 raczej koniczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi