Szaszaki Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Witam. Przedstawiam Wam mój model Airbusa 340 który złożyłem jakiś czas temu. Model firmy Revell. Malowany tradycyjnie ( pędzlem ). Jest to mój trzeci złożony model. Pozostałe dwa częściowo widać na fotkach poniżej ( Airbus 380 i 319 ). Nie mam jeszcze wielkiego doświadczenia więc prosze o wyrozumiałość Nastepny model jaki mam w planach złożyć to Airbus 310. Wtedy rodzinka będzie w komplecie. Na dole po lewej widać A380. A340 i A319 I jeszcze raz 340 i 319 "Prawie" cała rodzinka... Dziękuje za obejrzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Bardzo ładny model, kolekcja także. Jak kładło Ci się tą kalkę? Bo jest dosyć duża . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaszaki Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2009 Dziękuje A nawet dobrze się kładło. "Współpracowała" ze mną Niestety jak już model był złożony dowiedziałem się że jest coś takiego jak zmiękczacz do kalek. Na zdjeciu tego nie widać ale z bliska można dostrzec w niektórych miejscach pęcherzyki powietrza które dostały sie pod kalkę. Ale samolot wisi pod sufitem więc z dołu tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Wow, fantastyczna kolekcja A340 piękny ale ten A380.... jego też malowałeś pędzlem? Masochista Ach no i ta 'muzyczna' kalka wspaniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaszaki Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2009 Ciesze się że się podoba. A co do A380 to dobrze myślisz. Calutki malowany pędzlem :] Niestety nie dorobiłem się jeszcze aerografu... Mam nadzieje ze kolekcja będzie kompletna już niedługo. Zamówiłem w sklepie modelarskim w Niemczech Airbusa 310 tylko że nie Revell tylko Heller. W tej samej skali oczywiście. Ale jeszcze nie dotarł... Więc czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi